Κέντρο Στοματικής και Οδοντικής Υγείας

Ανακαλύψτε τις θεμελιώδεις αρχές της οδοντικής φροντίδας από το βούρτσισμα έως την αντιμετώπιση της δυσάρεστης αναπνοής.

<span style='font-size:13px; line-height:14px;'>Ιατρικές Παθήσεις και Φροντίδα της Στοματικής και Οδοντικής Υγείας</span>

Κατανοήστε τις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφορετικών μελών της οικογένειας σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Οδοντική Υγεία Ανάλογα με την Ηλικία

Ενημερωθείτε σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε κοινές αλλά και σε νέες θεραπείες για ομορφότερο χαμόγελο.

Αισθητική Οδοντιατρική

Πρωτοποριακές οδοντόκρεμες για πιο καθαρό και φωτεινό χαμόγελο.

Οδοντόκρεμες

Μια οδοντόβουρτσα για κάθε χαμόγελο, ειδικά σχεδιασμένη για ευκολία στον χειρισμό και άριστα αποτελέσματα.

Οδοντόβουρτσες

Τα προϊόντα της Colgate για τα παιδιά κάνουν το καθημερινό βούρτσισμα παιχνίδι.

Η Colgate για τα Παιδιά

Προϊόντα στοματικής φροντίδας που διατίθενται αποκλειστικά μέσω των επαγγελματιών οδοντικής υγείας.

Οδοντιατρικά προϊόντα

Επιλέξτε το στοματικό διάλυμα που είναι κατάλληλο για εσάς.

Στοματικά Διαλύματα

Πληροφορίες για το Οδοντικό Νήμα Colgate.

Οδοντικό Νήμα

Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό και απαιτεί διαφορετική φροντίδα. Η Colgate προσφέρει μια λύση για κάθε χαμόγελο.

Αναζήτηση με βάση το Αποτέλεσμα
Μέγεθος γραμματοσειράς

Φορώντας και φροντίζοντας τα ορθοδοντικά συγκρατητικά σας μέσα.

Πώς θα πρέπει να φροντίζω το ορθοδοντικό συγκρατητικό μου μέσο;
Τα περισσότερα συγκρατητικά μέσα είναι δυνατό να αφαιρεθούν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα βγάζετε όταν τρώτε, όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας και όταν χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα. Για το λόγο αυτό, είναι εύκολο να τα χάσετε. Πολλοί άνθρωποι τυλίγουν τα ορθοδοντικά συγκρατητικά μέσα σε μια χαρτοπετσέτα όταν τρώνε, με αποτέλεσμα να τα ξεχνάνε και έτσι να πρέπει να δαπανήσoυν εκατοντάδες ευρώ για ένα νέο συγκρατητικό μέσο. Μια καλή λύση είναι να έχετε πάντα μαζί σας τη θήκη των συγκρατητικών μέσων και να τη χρησιμοποιείτε όταν δεν τα φοράτε για να τα αποθηκεύετε. Για επιπλέον προστασία, μην εγκαταλείπετε ποτέ τη θήκη σε ένα τραπέζι ή πάγκο- αλλά πάντα να τη βάζετε αμέσως στο σακίδιο σας, την τσάντα ή την τσέπη σας.

Ο οδοντίατρός σας μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για το πώς να καθαρίζετε και να φροντίζετε το συγκεκριμένο τύπο συγκρατητικού μέσου που έχετε. Ανεξάρτητα από τον τύπο, θα πρέπει να προσέχετε να μην κάθεστε επάνω, να μην το πατάτε ή να προκαλείτε με κάποιον άλλο τρόπο ζημιά σε αυτό το ευαίσθητο και ακριβό κομμάτι εξοπλισμού.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί αφότου βγάλω τα σιδεράκια να φοράω τα συγκρατητικά μέσα;
Ο οδοντίατρός σας μπορεί να σας πει πόσο καιρό θα πρέπει να συνεχίσετε να φοράτε τα ορθοδοντικά συγκρατητικά μέσα. Δεδομένου ότι ο σκοπός των μέσων αυτών είναι να εμποδίσουν τα δόντια σας να επιστρέψουν στην αρχική τους θέση, θα πρέπει να φοριούνται τουλάχιστον μέχρι η γνάθος και τα ούλα σας μπορέσουν με το χρόνο να σταθεροποιηθούν στην καινούρια θέση τους-γύρω από τα μόλις ευθυγραμμισμένα δόντια σας. Πολλοί ορθοδοντικοί συνιστούν τα παιδιά και οι έφηβοι να φορούν ορθοδοντικά συγκρατητικά μέσα μέχρις τις αρχές ή τα μέσα της δεκαετίας των 20 - έως ότου όλα τα μόνιμα δόντια εμφανιστούν και η γνάθος σταματήσει να μεγαλώνει.

Αισθητική Οδοντιατρική

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.