Κέντρο Στοματικής και Οδοντικής Υγείας

Ανακαλύψτε τις θεμελιώδεις αρχές της οδοντικής φροντίδας από το βούρτσισμα έως την αντιμετώπιση της δυσάρεστης αναπνοής.

<span style='font-size:13px; line-height:14px;'>Ιατρικές Παθήσεις και Φροντίδα της Στοματικής και Οδοντικής Υγείας</span>

Κατανοήστε τις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφορετικών μελών της οικογένειας σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Οδοντική Υγεία Ανάλογα με την Ηλικία

Ενημερωθείτε σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε κοινές αλλά και σε νέες θεραπείες για ομορφότερο χαμόγελο.

Αισθητική Οδοντιατρική

Πρωτοποριακές οδοντόκρεμες για πιο καθαρό και φωτεινό χαμόγελο.

Οδοντόκρεμες

Μια οδοντόβουρτσα για κάθε χαμόγελο, ειδικά σχεδιασμένη για ευκολία στον χειρισμό και άριστα αποτελέσματα.

Οδοντόβουρτσες

Τα προϊόντα της Colgate για τα παιδιά κάνουν το καθημερινό βούρτσισμα παιχνίδι.

Η Colgate για τα Παιδιά

Προϊόντα στοματικής φροντίδας που διατίθενται αποκλειστικά μέσω των επαγγελματιών οδοντικής υγείας.

Οδοντιατρικά προϊόντα

Επιλέξτε το στοματικό διάλυμα που είναι κατάλληλο για εσάς.

Στοματικά Διαλύματα

Πληροφορίες για το Οδοντικό Νήμα Colgate.

Οδοντικό Νήμα

Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό και απαιτεί διαφορετική φροντίδα. Η Colgate προσφέρει μια λύση για κάθε χαμόγελο.

Αναζήτηση με βάση το Αποτέλεσμα
Μέγεθος γραμματοσειράς

Πόσο λευκά μπορούν να γίνουν τα δόντια μου;

Μια αλλαγή δύο ή τριών τόνων στο χρώμα των δοντιών μπορεί να επιφέρει μια εμφανή διαφορά στο χαμόγελο του καθενός. Ο στόχος είναι να επιτύχετε τον ιδανικό τόνο λευκότητας για τα δόντια σας χωρίς όμως να φαίνονται αφύσικα.

Πόσο μπορούν να λευκανθούν τα δόντια σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μερικούς από τους οποίους μπορείτε να ελέγξετε (όπως αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια λευκαντική ή μη λευκαντική μέθοδο ή την ποσότητα του δραστικού συστατικού στη μέθοδο λεύκανσης σας) και μερικούς όχι (όπως το φυσικό χρώμα των δοντιών σας και πως ανταποκρίνονται τα δόντια σας σε μια μέθοδο λεύκανσης).

  • Μια επίσκεψη λεύκανσης στο οδοντιατρείο στην οποία θα χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της ενεργοποίησης με φως, μπορεί να κοστίζει 450 ευρώ και πάνω και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και συχνά εντυπωσιακά λευκά δόντια.
  • Ένα δισκάριο (αποτύπωμα της στοματικής σας κοιλότητας) που θα έχει φτιαχτεί από τον οδοντίατρό σας για λεύκανση στο σπίτι μπορεί να κοστίσει 250 ευρώ και να πρέπει να το φοράτε αρκετές ώρες ή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για 2 εβδομάδες.
  • Λευκαντικά προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο φαρμακείο ή στα καταστήματα μπορεί να περιέχουν μικρότερη περιεκτικότητα δραστικών συστατικών από ότι τα προϊόντα του οδοντιάτρου. Τα προϊόντα μικρότερης περιεκτικότητας δραστικών συστατικών μπορεί να επιφέρουν λιγότερο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην απομάκρυνση λεκέδων και να διατηρήσουν τα δόντια σας λευκά με λιγότερο κόστος.

Οι περισσότερες μέθοδοι λεύκανσης δεν είναι μόνιμες.

Οι μη καπνίζοντες που δεν πίνουν καφέ ή τσάι συχνά βλέπουν μικρή διαφορά μετά από μια διαδικασία λεύκανσης μέχρι και 5 χρόνια μετά. Η διάρκεια διατήρησης της λευκότητας των δοντιών σας εξαρτάται από τις συνήθειές σας και τη διατροφή σας. Αν όπως πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζετε δυσκολία στην αποφυγή κατανάλωσης καφέ, τσαγιού, κόκκινου κρασιού και άλλων τροφών που λεκιάζουν τα δόντια μπορεί να χρειάζεστε μια θεραπεία συντήρησης σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.

Αισθητική Οδοντιατρική

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.