Κέντρο Στοματικής και Οδοντικής Υγείας

Ανακαλύψτε τις θεμελιώδεις αρχές της οδοντικής φροντίδας από το βούρτσισμα έως την αντιμετώπιση της δυσάρεστης αναπνοής.

<span style='font-size:13px; line-height:14px;'>Ιατρικές Παθήσεις και Φροντίδα της Στοματικής και Οδοντικής Υγείας</span>

Κατανοήστε τις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφορετικών μελών της οικογένειας σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Οδοντική Υγεία Ανάλογα με την Ηλικία

Ενημερωθείτε σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε κοινές αλλά και σε νέες θεραπείες για ομορφότερο χαμόγελο.

Αισθητική Οδοντιατρική

Πρωτοποριακές οδοντόκρεμες για πιο καθαρό και φωτεινό χαμόγελο.

Οδοντόκρεμες

Μια οδοντόβουρτσα για κάθε χαμόγελο, ειδικά σχεδιασμένη για ευκολία στον χειρισμό και άριστα αποτελέσματα.

Οδοντόβουρτσες

Τα προϊόντα της Colgate για τα παιδιά κάνουν το καθημερινό βούρτσισμα παιχνίδι.

Η Colgate για τα Παιδιά

Προϊόντα στοματικής φροντίδας που διατίθενται αποκλειστικά μέσω των επαγγελματιών οδοντικής υγείας.

Οδοντιατρικά προϊόντα

Επιλέξτε το στοματικό διάλυμα που είναι κατάλληλο για εσάς.

Στοματικά Διαλύματα

Πληροφορίες για το Οδοντικό Νήμα Colgate.

Οδοντικό Νήμα

Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό και απαιτεί διαφορετική φροντίδα. Η Colgate προσφέρει μια λύση για κάθε χαμόγελο.

Αναζήτηση με βάση το Αποτέλεσμα
Μέγεθος γραμματοσειράς

Λεύκανση: Παράγοντες που Προκαλούν Χρώση

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν την κατάλληλη μέθοδο λεύκανσης που θα τους χαρίσει ένα πιο λευκό και φωτεινό χαμόγελο και θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Υπάρχουν πολλές επιλογές λεύκανσης και σίγουρα μία είναι η κατάλληλη για εσάς.
Υπάρχουν δύο τύποι χρώσεων που προκαλούν οδοντική δυσχρωμία.  Ο πρώτος είναι οι εγγενείς χρώσεις που αναπτύσσονται εντός του σμάλτου του δοντιού.  Οι εγγενείς χρώσεις οφείλονται στη λήψη αντιβιοτικών από τη μητέρα κατά τη διάρκεια της κύησης ή στην έκθεση σε φθόριο κατά την παιδική ηλικία.  Οι εξωγενείς χρώσεις οφείλονται στην κατανάλωση ροφημάτων όπως το τσάι και ο καφές, στην ηλικία, στην εμφάνιση πλάκας και τερηδόνας ή στο κάπνισμα.

Προτού ξεκινήσετε μια θεραπεία λεύκανσης στο σπίτι ή στο οδοντιατρείο, καλό είναι να επισκεφθείτε έναν οδοντίατρο που θα προσδιορίσει τον τύπο των χρώσεων των δοντιών σας και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καταλληλότερη μέθοδο για εσάς.

Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν:

1. Λεύκανση στο σπίτι — Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει πλήθος επιλογών.  Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ οδοντόκρεμας, στοματικού διαλύματος, λωρίδων λεύκανσης ή ζελέ βαφής, που δεν απαιτούν ιατρική συνταγή.  Οι νάρθηκες λεύκανσης με ζελέ είναι δημοφιλείς, αλλά απαιτούν τη λήψη του αποτυπώματος των δοντιών από τον οδοντίατρο, ο οποίος και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο σετ.  Η λεύκανση στο σπίτι είναι πιο οικονομική από ό,τι στο οδοντιατρείο.

2. Λεύκανση στο οδοντιατρείο — Αυτή η επιλογή προϋποθέτει δύο ή τρεις επισκέψεις, ανάλογα με τη θεραπεία που θα επιλέξετε εσείς και ο οδοντίατρός σας.  Είναι πιο δαπανηρή σε σχέση με τη λεύκανση στο σπίτι, αλλά μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική.  Συμβουλευθείτε τον οδοντίατρό σας και ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες επιλογές που παρέχει.

Εξετάστε με προσοχή τις επιλογές σας και συνυπολογίστε παράγοντες που αφορούν τον τρόπο ζωής σας, οι οποίοι μπορεί να επηρεάσουν τη διαδικασία λεύκανσης των δοντιών σας.  Επιλέξτε τη μέθοδο που σας ταιριάζει και αποκτήστε ένα πιο λευκό και φωτεινό χαμόγελο!

© 2011 Colgate-Palmolive Company

Αισθητική Οδοντιατρική

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.