Κέντρο Στοματικής και Οδοντικής Υγείας

Ανακαλύψτε τις θεμελιώδεις αρχές της οδοντικής φροντίδας από το βούρτσισμα έως την αντιμετώπιση της δυσάρεστης αναπνοής.

<span style='font-size:13px; line-height:14px;'>Ιατρικές Παθήσεις και Φροντίδα της Στοματικής και Οδοντικής Υγείας</span>

Κατανοήστε τις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφορετικών μελών της οικογένειας σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Οδοντική Υγεία Ανάλογα με την Ηλικία

Ενημερωθείτε σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε κοινές αλλά και σε νέες θεραπείες για ομορφότερο χαμόγελο.

Αισθητική Οδοντιατρική

Πρωτοποριακές οδοντόκρεμες για πιο καθαρό και φωτεινό χαμόγελο.

Οδοντόκρεμες

Μια οδοντόβουρτσα για κάθε χαμόγελο, ειδικά σχεδιασμένη για ευκολία στον χειρισμό και άριστα αποτελέσματα.

Οδοντόβουρτσες

Τα προϊόντα της Colgate για τα παιδιά κάνουν το καθημερινό βούρτσισμα παιχνίδι.

Η Colgate για τα Παιδιά

Προϊόντα στοματικής φροντίδας που διατίθενται αποκλειστικά μέσω των επαγγελματιών οδοντικής υγείας.

Οδοντιατρικά προϊόντα

Επιλέξτε το στοματικό διάλυμα που είναι κατάλληλο για εσάς.

Στοματικά Διαλύματα

Πληροφορίες για το Οδοντικό Νήμα Colgate.

Οδοντικό Νήμα

Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό και απαιτεί διαφορετική φροντίδα. Η Colgate προσφέρει μια λύση για κάθε χαμόγελο.

Αναζήτηση με βάση το Αποτέλεσμα
Μέγεθος γραμματοσειράς

Ποιά προϊόντα είναι διαθέσιμα από τον οδοντίατρο μου για την λεύκανση των δοντιών μου;

Προϊόντα λεύκανσης που είναι διαθέσιμα από τον οδοντίατρό μου αποτελούν την πιο άνετη και αποτελεσματική μέθοδο λεύκανσης στο σπίτι. Ο οδοντίατρος σας μπορεί να αξιολογήσει τις ανάγκες λεύκανσης των δοντιών σας και να σας προτείνει τη σωστή μέθοδο λεύκανσης για εσάς.

  • Όλες οι μέθοδοι λεύκανσης με νάρθηκα των οδοντιάτρων στηρίζονται σε ένα λευκαντικό τζελ που περιέχει ένα δραστικό συστατικό, συνήθως το υπεροξείδιο, για τη λεύκανση των δοντιών σας.
  • Ο οδοντίατρος σας ξεκινά τη διαδικασία φτιάχνοντας σας ένα νάρθηκα (αποτύπωμα) της στοματικής σας κοιλότητας. Ένας κατά παραγγελία νάρθηκας είναι πιο άνετος στην εφαρμογή απ’ ότι η χρήση νάρθηκα που βράζεται και δαγκώνεται ή άλλα συστήματα εφαρμογής με νάρθηκες. Οι κατά παραγγελία νάρθηκες διευκολύνουν τη λεύκανση τόσο των πάνω όσο και των κάτω δοντιών. Επίσης ελαχιστοποιούν την ευαισθησία των ούλων και εξασφαλίζουν ότι τα δόντια σας θα εκτεθούν όσο πρέπει στο λευκαντικό διάλυμα.
  • Ο οδοντίατρος σας θα σας παρέχει μια ποσότητα λευκαντικού τζελ που τοποθετείται στο νάρθηκα με μια σύριγγα ή ένα σωληνάριο. Το λευκαντικό τζελ περιέχει συνήθως είτε υπεροξείδιο του καρβαμιδίου είτε υπεροξείδιο του υδρογόνου σε συγκέντρωση 10-22%. Ανάλογα με τα συστατικά του τζελ θα πρέπει να το φοράτε καθημερινά για μερικές ώρες ή όλη τη νύχτα για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Το κόστος της διαδικασίας λεύκανσης με νάρθηκα που γίνεται από τον οδοντίατρο είναι περίπου 250-300 ευρώ, παρότι αν έχετε το αποτυπωματικό δισκάριο της στοματικής σας κοιλότητας, χρειάζεται μόνο να αγοράζετε, περίπου μια φορά το χρόνο, το λευκαντικό υλικό, για να διατηρήσετε τα δόντια σας ολόλευκα, ακόμα και μετά από κατανάλωση καφέ, τσαγιού, κόκκινου κρασιού, καπνίσματος και άλλων τροφών που κάνουν χρώσεις στα δόντια.

  • Αν έχετε προβλήματα προσωρινής ευαισθησίας ή ενόχλησης των ούλων, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο σας. Μπορεί να σας προτείνει μια φθοριούχο θεραπεία για το σπίτι ή να διακόψετε τη λεύκανση των δοντιών σας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.

Αισθητική Οδοντιατρική

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.