Κέντρο Στοματικής και Οδοντικής Υγείας

Ανακαλύψτε τις θεμελιώδεις αρχές της οδοντικής φροντίδας από το βούρτσισμα έως την αντιμετώπιση της δυσάρεστης αναπνοής.

<span style='font-size:13px; line-height:14px;'>Ιατρικές Παθήσεις και Φροντίδα της Στοματικής και Οδοντικής Υγείας</span>

Κατανοήστε τις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφορετικών μελών της οικογένειας σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Οδοντική Υγεία Ανάλογα με την Ηλικία

Ενημερωθείτε σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε κοινές αλλά και σε νέες θεραπείες για ομορφότερο χαμόγελο.

Αισθητική Οδοντιατρική

Πρωτοποριακές οδοντόκρεμες για πιο καθαρό και φωτεινό χαμόγελο.

Οδοντόκρεμες

Μια οδοντόβουρτσα για κάθε χαμόγελο, ειδικά σχεδιασμένη για ευκολία στον χειρισμό και άριστα αποτελέσματα.

Οδοντόβουρτσες

Τα προϊόντα της Colgate για τα παιδιά κάνουν το καθημερινό βούρτσισμα παιχνίδι.

Η Colgate για τα Παιδιά

Προϊόντα στοματικής φροντίδας που διατίθενται αποκλειστικά μέσω των επαγγελματιών οδοντικής υγείας.

Οδοντιατρικά προϊόντα

Επιλέξτε το στοματικό διάλυμα που είναι κατάλληλο για εσάς.

Στοματικά Διαλύματα

Πληροφορίες για το Οδοντικό Νήμα Colgate.

Οδοντικό Νήμα

Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό και απαιτεί διαφορετική φροντίδα. Η Colgate προσφέρει μια λύση για κάθε χαμόγελο.

Αναζήτηση με βάση το Αποτέλεσμα
Μέγεθος γραμματοσειράς

Τί προϊόντα για λεύκανση κυκλοφορούν στα φαρμακεία ή στην αγορά γενικά;

Έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών όταν πρόκειται για την λεύκανση των δοντιών σας- από λευκαντικές οδοντόκρεμες, ειδικά τζέλ και ταινίες μέχρι ειδικά συστήματα λεύκανσης. Τα μη συνταγογραφούμενα προϊόντα προσφέρουν μια προσιτή λύση λεύκανσης και είναι ασφαλή σχεδόν για όλους.

  • Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες μπορούν να απομακρύνουν αποτελεσματικά επιφανειακούς λεκέδες αν χρησιμοποιούνται επαναλαμβανόμενα. Βοηθάνε επίσης στο να διατηρηθούν στα καλύτερα τους τα δόντια σας όταν τους έχετε κάνει λεύκανση πρόσφατα. Σε αντίθεση με τις διαδικασίες που γίνονται στο οδοντιατρείο, όπως η λεύκανση και η λεύκανση με λέιζερ, κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας με μια λευκαντική οδοντόκρεμα καταπολεμούνται νέοι λεκέδες που δημιουργούνται από τον καφέ, το τσάι, τον καπνό ή την συσσωρευμένη πλάκα. Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες βοηθούν τα δόντια που έχουν υποβληθεί σε λεύκανση πρόσφατα να παραμείνουν έτσι.
  • Τα τζελ λεύκανσης βοηθούν στην αφαίρεση των επιφανειακών χρωστικών, καθώς και των χρωστικών στο εσωτερικό των δοντιών. Επειδή περιέχουν ειδικές φόρμουλες με υπεροξείδιο, είναι πιθανό να δείτε μια πιο αξιοσημείωτη αλλαγή στο χρώμα των δοντιών σας με ένα λευκαντικό τζελ απ’ ότι χρησιμοποιώντας μόνο μια λευκαντική οδοντόκρεμα. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλά εφαρμόστε το τζελ λεύκανσης στα δόντια σας με την ειδική βούρτσα, ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης.
  • Οι λευκαντικές ταινίες τοποθετούνται κατευθείαν πάνω στα δόντια και φοριούνται για 30 λεπτά δύο φορές την ημέρα.
  • Τα συστήματα λεύκανσης περιέχουν λευκαντικά συστατικά, συχνά με μικρότερη συγκέντρωση υπεροξειδίου από αυτή ενός συστήματος λεύκανσης που χρησιμοποιεί ο οδοντίατρος. Το λευκαντικό υλικό εφαρμόζεται στα δόντια με τη χρήση ενός νάρθηκα, που μπορεί να είναι διαθέσιμος σε μία από τις δύο παρακάτω μορφές:

    • Νάρθηκες που έχουν κατασκευαστεί βράζοντας σε νερό το ειδικό υλικό και στη συνέχεια δαγκώνοντάς το ώστε να πάρει τη μορφή (καλούπι) των δοντιών σας. Προσθέτετε λευκαντικό υλικό στους νάρθηκες και να τους φοράτε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
    • Νάρθηκες που δεν βασίζονται στο καλούπι των δοντιών σας και είναι η λιγότερο ακριβή επιλογή λεύκανσης. Λειτουργούν όπως οι νάρθηκες που περιγράψαμε από πάνω, μόνο που δεν χρειάζεται να βράσετε τους νάρθηκες στο νερό απλά επιλέγετε το μέγεθος που σας ταιριάζει.

Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος λεύκανσης εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θέλετε αποτελέσματα, πόσο ευαίσθητα είναι τα ούλα και τα δόντια σας και πόσο θέλετε να πληρώσετε. Με οποιαδήποτε μέθοδο λεύκανσης στο σπίτι υπάρχει η περίπτωση προσωρινής ευαισθησίας των δοντιών και ερεθισμού των ούλων. Θα ήταν καλό να ελέγξετε με τον οδοντίατρο σας ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία της λεύκανσης.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.

Αισθητική Οδοντιατρική

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.