Κέντρο Στοματικής και Οδοντικής Υγείας

Ανακαλύψτε τις θεμελιώδεις αρχές της οδοντικής φροντίδας από το βούρτσισμα έως την αντιμετώπιση της δυσάρεστης αναπνοής.

<span style='font-size:13px; line-height:14px;'>Ιατρικές Παθήσεις και Φροντίδα της Στοματικής και Οδοντικής Υγείας</span>

Κατανοήστε τις ιδιαίτερες ανάγκες των διαφορετικών μελών της οικογένειας σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Οδοντική Υγεία Ανάλογα με την Ηλικία

Ενημερωθείτε σχετικά με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε κοινές αλλά και σε νέες θεραπείες για ομορφότερο χαμόγελο.

Αισθητική Οδοντιατρική

Πρωτοποριακές οδοντόκρεμες για πιο καθαρό και φωτεινό χαμόγελο.

Οδοντόκρεμες

Μια οδοντόβουρτσα για κάθε χαμόγελο, ειδικά σχεδιασμένη για ευκολία στον χειρισμό και άριστα αποτελέσματα.

Οδοντόβουρτσες

Τα προϊόντα της Colgate για τα παιδιά κάνουν το καθημερινό βούρτσισμα παιχνίδι.

Η Colgate για τα Παιδιά

Προϊόντα στοματικής φροντίδας που διατίθενται αποκλειστικά μέσω των επαγγελματιών οδοντικής υγείας.

Οδοντιατρικά προϊόντα

Επιλέξτε το στοματικό διάλυμα που είναι κατάλληλο για εσάς.

Στοματικά Διαλύματα

Πληροφορίες για το Οδοντικό Νήμα Colgate.

Οδοντικό Νήμα

Κάθε χαμόγελο είναι μοναδικό και απαιτεί διαφορετική φροντίδα. Η Colgate προσφέρει μια λύση για κάθε χαμόγελο.

Αναζήτηση με βάση το Αποτέλεσμα
Μέγεθος γραμματοσειράς

Τί Πρέπει να Γνωρίζετε για τους Προστατευτικούς Νάρθηκες

Οι προστατευτικοί νάρθηκες είναι μηχανισμοί από μαλακό πλαστικό ή συνθετικό υλικό που προστατεύουν τα δόντια, τα χείλη, τα μάγουλα και τη γλώσσα. Τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες που ασχολούνται με τον αθλητισμό θα πρέπει να φορούν προστατευτικό νάρθηκα.

Είδη Προστατευτικών Ναρθήκων:
Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά είδη προστατευτικών ναρθήκων για την προστασία των δοντιών παιδιών και ενηλίκων κατά την ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες:

  1. Προκατασκευασμένοι προστατευτικοί νάρθηκες — Νάρθηκες του εμπορίου έτοιμοι για χρήση. Διατίθενται σε τρία μεγέθη και πωλούνται σε καταστήματα αθλητικών ειδών. Φθείρονται εύκολα και χρειάζονται συχνά αντικατάσταση.
  2. Προστατευτικοί Νάρθηκες από Θερμοπλαστικό Υλικό — Οι συγκεκριμένοι προστατευτικοί νάρθηκες αφού βράσουν σε νερό για ορισμένο χρονικό διάστημα προσαρμόζονται στην οδοντοστοιχία του αθλητή με την εφαρμογή πίεσης. Διατίθενται στα περισσότερα καταστήματα αθλητικών ειδών. Φθείρονται εύκολα και χρειάζονται συχνά αντικατάσταση.
  3. Προστατευτικοί Νάρθηκες που Κατασκευάζονται με τη Μέθοδο Θερμομόρφωσης Υπό Κενό — Επιλογή που παρέχεται από τον οδοντίατρο στο ιατρείο του. Ο οδοντίατρος λαμβάνει το οδοντικό αποτύπωμα του ασθενούς και στη συνέχεια κατασκευάζεται προστατευτικός νάρθηκας προσαρμοσμένος στο εκμαγείο των δοντιών. Οι συγκεκριμένοι προστατευτικοί νάρθηκες καλύπτουν όλα τα δόντια και συνήθως είναι πιο ακριβοί από τους προστατευτικούς νάρθηκες του εμπορίου.
  4. Προστατευτικοί Νάρθηκες που Κατασκευάζονται με τη Μέθοδο Θερμομόρφωσης Υπό Πίεση — Οι νάρθηκες αυτοί παρέχουν πολλαπλά οφέλη για την προστασία του στόματος. Έχουν μεγαλύτερο πάχος και προστατεύουν τον αθλητή από τραυματισμούς στα δόντια αλλά και από επεισόδια διάσεισης. Οι πολυστρωματικοί προστατευτικοί νάρθηκες κατασκευάζονται κατά παραγγελία από τον οδοντίατρο και είναι ακριβότεροι από τους προστατευτικούς νάρθηκες που κατασκευάζονται με τη μέθοδο θερμομόρφωσης υπό κενό.

Συζητήστε με τον οδοντίατρό σας για τους προστατευτικούς νάρθηκες και τη σημασία τους για την πρόληψη των στοματικών τραυματισμών. Αν είστε αθλητής, εξετάστε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε προστατευτικό νάρθηκα που κατασκευάζεται με τη μέθοδο θερμομόρφωσης υπό κενό ή υπό πίεση (μονοστρωματικό ή πολυστρωματικό νάρθηκα) ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

© Copyright 2011 Colgate-Palmolive

1 The North Carolina Dental Society Mouth Guard Project. Πληροφορίες στη διεύθυνση www.ncdental.org.

Ιατρικές Παθήσεις και Φροντίδα της Στοματικής και Οδοντικής Υγείας Κατηγορίες

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.