Η Εταιρεία μας:  Μήνυμα Προέδρου

Μήνυμα Προέδρου
#
Μήνυμα Προέδρου
Με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω στον κόσμο της Colgate-Palmolive. Η Colgate αποτελεί πραγματικά μια παγκόσμια εταιρεία, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες.

Πιθανότατα θα γνωρίζετε ήδη πολλά από τα προϊόντα μας, καθώς συγκαταλέγονται μεταξύ των δημοφιλέστερων καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως. Περιλαμβάνουν τις οδοντόκρεμες και τις οδοντόβουρτσες Colgate, τα σαπούνια και τα σαμπουάν Palmolive, το υγρό σαπούνι χεριών Softsoap, τα αποσμητικά Mennen, τα καθαριστικά Ajax και Axion, και τις τροφές Hill’s Pet Nutrition για κατοικίδια ζώα.

Οι άνθρωποι της Colgate που εργάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο, μοιράζονται τη δέσμευση προς τις τρεις θεμελιώδεις εταιρικές μας αξίες, που είναι η Φροντίδα, η Ομαδική Εργασία και η Συνεχής Βελτίωση. Αυτές οι αξίες δεν αντανακλούνται μόνο στην ποιότητα των προϊόντων μας και στη φήμη της Εταιρείας μας, αλλά και στην αφοσίωσή μας να συνεισφέρουμε στις κοινωνίες εντός των οποίων δραστηριοποιούμαστε.

Ως πρωτοπόρος εταιρεία στην αγορά των καταναλωτικών προϊόντων, έχουμε επίσης δεσμευτεί να αναπτύξουμε την τεχνολογία που μπορεί να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές ανάγκες σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος μας είναι η χρήση της τεχνολογίας για τη δημιουργία προϊόντων που θα συνεχίσουν να προάγουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών μας, σε κάθε γωνιά της γης.

Ως επιτυχημένη επιχείρηση, επιδιώκουμε την επίτευξη μιας συνεχούς ανάπτυξης η οποία είναι αναγκαία για τη διατήρηση της παγκόσμιας επιτυχίας μας, αλλά και για την ενδυνάμωση της εταιρείας μας. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ωφεληθούν οι πελάτες μας, οι άνθρωποί μας και οι μέτοχοί μας.

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που εκφράσατε το ενδιαφέρον σας για την Colgate-Palmolive και σας προσκαλούμε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία μας εξερευνώντας την ιστοσελίδα μας.

   
Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνίας

Εργαστείτε Μαζί Μας

Ανακαλύψτε γιατί η Colgate θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

Πολιτική Χορηγιών

Κάθε χρόνο λαμβάνουμε πολλές αιτήσεις τόσο από μεμονωμένα άτομα όσο και από οργανισμούς για δωρεές. Από τη στιγμή που μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερα αιτήματα, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε οργανισμούς που ενδιαφέρονται για τους νέους και για την εκπαίδευση.
Μάθετε περισσότερα

Συνεργαστείτε μαζί μας

Καλωσορίζουμε νέες τεχνολογικές καινοτομίες, προϊόντα και διαδικασίες.

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.