Η Εταιρεία μας:  Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης

#
Bright Smiles, Bright Futures®

Προσεγγίζοντας Μισό Δισεκατομμύριο Παιδιά σε Όλο τον Κόσμο με το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στοματικής Υγείας.

Η Colgate, ο παγκόσμιος ηγέτης της στοματικής υγείας, για πάνω από 75 χρόνια παρέχει εκπαίδευση σε παιδιά πάνω στο θέμα της στοματικής υγείας. Το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοματικής υγείας Bright Smiles Bright Futures™, το πιο εκτεταμένο πρόγραμμα του είδους του στον κόσμο, έχει προσφέρει ζωτικής σημασίας εκπαίδευση για τη στοματική υγεία καθώς και προληπτική αγωγή σε 500 εκατομμύρια παιδιά σε 80 χώρες. Τώρα στο 20ο έτος εφαρμογής του προγράμματος Colgate Bright Smiles, Bright Futures™ με μεγάλη περηφάνια συνεχίζουμε την αποστολή μας προωθώντας υγιείς συνήθειες στοματικής υγείας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση των παιδιών και θέτοντας τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά.

Μάθετε Περισσότερα Learn about Bright Smiles, Bright Futures®
#

Γίνετε Μέλος της Colgate-Palmolive και του Ισπανόφωνου Οδοντιατρικού Συλλόγου για τον εορτασμό του Μήνα Στοματικής Υγείας.

Η καμπάνια αυτή ενημερώνει τις οικογένειες των ΗΠΑ για τη σημασία της σωστής στοματικής υγείας. Φέτος η Colgate λάνσαρε τα πρόγραμμα "Colgate Family Promise." Κατά τη διάρκεια του Μήνα Στοματικής Υγείας, οι οικογένειες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.Colgate.com/OHM και να δίνουν την "Colgate Family Promise" με την οποία δεσμεύονται να ακολουθούν όλοι μαζί τις κατάλληλες συνήθειες στοματικής υγιεινής. Για κάθε υπόσχεση που κατατίθεται ηλεκτρονικά η Colgate δωρίζει μια Colgate οδοντόβουρτσα και μια οδοντόκρεμα σε μια οικογένεια που έχει ανάγκη.

Learn More
#

Η Πολιτική της Colgate για τις Δωρεές

Κάθε χρόνο λαμβάνουμε πολλές αιτήσεις τόσο από μεμονωμένα άτομα όσο και από οργανισμούς για δωρεές. Από τη στιγμή που μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερα αιτήματα, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε οργανισμούς που ενδιαφέρονται για τους νέους και για την εκπαίδευση.

Εάν ο οργανισμός σας πληροί το κριτήριο αυτό, παρακαλώ υποβάλλεται το αίτημά σας γραπτώς (χωρίς να υπερβαίνει τις δυο σελίδες) και συμπεριλάβετε τα ακόλουθα:

  • την αποστολή του οργανισμού σας
  • το σκοπό της αίτησης
  • πιστοποίηση των 501 (c) (3) το φορολογικό καθεστώς στο πλαίσιο του κώδικα IRS

Στείλτε την πρότασή σας:

Colgate-Palmolive Company
Contributions Department
300 Park Avenue
New York, NY 10022

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές όλο το χρόνο και θα λάβετε γραπτή απάντηση.

Learn More
#
Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνίας

Ιστορικά Στοιχεία

Γνωρίστε την εξέλιξή μας από το 1806 μέχρι και σήμερα. Μάθετε πώς μια επιχείρηση σαπουνιών από τη Νέα Υόρκη μετατράπηκε σε έναν παγκόσμιο ηγέτη καταναλωτικών προϊόντων.

Βιώνοντας τις Αξίες μας

Εξερευνήστε τις πρωτοβουλίες, τις διαδικασίες και τις πολιτικές που μας βοηθούν να συνεχίζουμε να ενισχύουμε την Colgate-Palmolive και τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε. Οι Αξίες μας

Πολιτική Χορηγιών

Κάθε χρόνο λαμβάνουμε πολλές αιτήσεις τόσο από μεμονωμένα άτομα όσο και από οργανισμούς για δωρεές. Από τη στιγμή που μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερα αιτήματα, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε οργανισμούς που ενδιαφέρονται για τους νέους και για την εκπαίδευση.
Μάθετε περισσότερα

Βιώνοντας τις αξίες μας για την Αειφόρο Ανάπτυξη

Μάθετε πως οι αξίες μας αποτελούν τη δέσμευσή μας για την αειφόρο ανάπτυξη.

Εταιρική Διακυβέρνηση

Ανακαλύψτε τις πρακτικές, τις αρχές και τις αξίες που καθοδηγούν την Εταιρεία μας και τις δραστηριότητές της. Περισσότερα

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.