Η εταιρεία μας:  Ιστορία

Ιστορία
#

1963
Κατασκευάζεται μικρή μονάδα παρασκευής Σαπουνιού και οδοντόκρεμας στην οδό Π. Ράλλη.

1964
Αρχίζει η παραγωγή της οδοντόκρεμας COLGATE και του σαπουνιού PALMOLIVE για την εγχώρια αγορά.

1965
Παράγεται και τοποθετείται στην Ελληνική αγορά το πρώτο προϊόν ΑΖΑΧ για πατώματα και υπογράφεται σύμβαση για την κατασκευή και εκμίσθωση του νέου εργοστασίου της εταιρείας στην οδό Αθηνών 89, στον Πειραιά.

1966
Μέσα σε αυτό και τον επόμενο χρόνο ολοκληρώνεται η κατασκευή του νέου εργοστασίου και πραγματοποιείται η μεταφορά και έναρξη λειτουργίας του εργοστασίου στην νέα και μέχρι σήμερα διεύθυνσή του στην οδό Αθηνών 89, στον Πειραιά.

1967
Το Σεπτέμβριο μεταφέρονται από την Αθήνα και τα γραφεία της Colgate-Palmolive, στην ίδια διεύθυνση με το εργοστάσιο. Ακόμη επεκτείνεται η σειρά των προϊόντων ΑΖΑΧ και τοποθετείται στην αγορά το σαμπουάν PALMOLIVE.

1968
Λανσάρεται το ΑΖΑΧ για τα τζάμια με επιτυχία και επεκτείνονται οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου και των αποθηκών της εταιρείας.

1969-1973
Η εταιρεία ακολουθεί μια δυναμική πορεία παραγωγής και λανσαρίσματος νέων προϊόντων όπως, η οδοντόκρεμα IRIDENT, η οποία συνέβαλε στη σημαντική αύξηση του μεριδίου αγοράς της εταιρείας στις οδοντόκρεμες, τα συρμάτινα σφουγγαράκια ΑΖΑΧ, το σαπούνι DEDORYL, το ΑΖΑΧ μπλε Δύναμη γενικής χρήσης, το μαλακτικό ρούχων SOUPLINE, ο αφρός ξυρίσματος PALMOLIVE, το σαπούνι RESPOND, η οδοντόκρεμα COLGATE MFP και η νέα κρέμα ξυρίσματος PALMOLIVE, προϊόντα τα οποία πέτυχαν όλα σημαντικά μερίδια στην αγορά, συμβάλλοντας στην αύξηση του τζίρου και στην εδραίωση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά.

#
Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνίας

Βιώνοντας τις αξίες μας για την Αειφόρο Ανάπτυξη

Μάθετε πως οι αξίες μας αποτελούν τη δέσμευσή μας για την αειφόρο ανάπτυξη.

Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης

Μάθετε πως η Colgate υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής ευθύνης για έναν καλύτερο κόσμο.

Σχετικές Πληροφορίες

Ετήσιος Απολογισμός.

Διοικητικό Συμβούλιο

Μάθετε περισσότερα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Colgate καθώς και για τις πολιτικές που εγκαθίδρυσε. Γνωρίστε το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.