Η εταιρεία μας:  Ιστορία

Ιστορία
#

1974
Η εταιρεία, εκτός από την παραγωγή αναλαμβάνει και τη διακίνηση και διανομή των προϊόντων στην Ελλάδα, δραστηριότητα πού μέχρι τότε είχε η εταιρεία "ΟΛΥΜΠΙΑ". Εισάγονται στην αγορά το νέο ΑΖΑΧ υγρό Πιάτων, το νέο υγρό καθαρισμού ACTION, η νέα οδοντόκρεμα IRIDENT GEL, και εμπλουτίζεται με βασικά αρώματα η σειρά των προϊόντων ΑΖΑΧ.

1975
Εισάγεται η νέα λοσιόν χεριών και σώματος CASHMERE BOUSHE, και το νέο σαπούνι τουαλέτας ΟΕΛ.

1976
Εισάγεται η νέα συμπυκνωμένη σκόνη ΑΖΑΧ για πλύσιμο ρούχων, το νέο σαπούνι πολυτελείας DOUNGE, και το νέο σαπούνι ΕΚΟ.

1977
Εισάγεται η νέα σκόνη πλυντηρίου ΑΖΑΧ με ελεγχόμενο αφρό και το νέο σαμπουάν "KOITA ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ" (Look twice).

1978
Εισάγεται η νέα οδοντόκρεμα OULODENΤ, το νέο υγρό απορρυπαντικό ρούχων SOFLAN και επεκτείνονται σχεδόν όλες οι γραμμές των υφιστάμενων προϊόντων.

1979
Εισάγεται η νέα σειρά προϊόντων NORDICA (σαπούνι, αφρός ξυρίσματος και αφρόλουτρο) και το νέο σαπούνι COLGATE Fresh. Τη χρονιά αυτή τίθεται ακόμη σε λειτουργία μονάδα παραγωγής σωληναρίων στο χώρο του εργοστασίου της εταιρείας.

1980-1983
Εισάγεται το απορρυπαντικό σκόνη για το πλυντήριο PALMOLIVE Fresh Πράσινο Μήλο, το νέο μαλακτικό ρούχων PALMOLIVE Fresh Πράσινο Μήλο, το νέο υγρό απορρυπαντικό πιάτων PALMOLIVE, η νέα οδοντόκρεμα COLGATE Gel, η νέα οδοντόβουρτσα COLGATE, η οδοντόκρεμα OULODENT σε συσκευασία Dispenser, και το ΑΖΑΧ τζαμιών με λαβή ψεκασμού.

1984
Επεκτείνονται οι αποθήκες της εταιρείας με τη μίσθωση και κατασκευή νέων σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων στα γειτονικά ακίνητα στην οδό Αθηνών 85-87. Ακόμη ξεκινά η εισαγωγή της οδοντόκρεμας COLGATE από την Ιταλία.

#
Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνίας

Βιώνοντας τις αξίες μας για την Αειφόρο Ανάπτυξη

Μάθετε πως οι αξίες μας αποτελούν τη δέσμευσή μας για την αειφόρο ανάπτυξη.

Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης

Μάθετε πως η Colgate υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής ευθύνης για έναν καλύτερο κόσμο.

Σχετικές Πληροφορίες

Ετήσιος Απολογισμός.

Διοικητικό Συμβούλιο

Μάθετε περισσότερα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Colgate καθώς και για τις πολιτικές που εγκαθίδρυσε. Γνωρίστε το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.