Η εταιρεία μας:  Ιστορία

Ιστορία
#

1985
Επανατοποθετούνται στην αγορά το Σαμπουάν PALMOLIVE και το Σαπούνι PALMOLIVE.

1986
Λανσάρονται τρία νέα προϊόντα, η Οδοντόκρεμα Colgate κατά της πέτρας, η κρέμα μαλλιών PALMOLIVE και το σαπούνι CLEOPATRA.

1987
Ξεκινά η λειτουργία πλήρως ενοποιημένης μονάδας πλαστικών φιαλών και πωμάτων. Ακόμη τοποθετούνται στην αγορά τα προϊόντα PALMOLIVE αφροντούς και αφρόλουτρο, καθώς και η οδοντόκρεμα Colgate Gel κατά της πέτρας.

1988
Τοποθετείται το προϊόν CLEOPATRA σε σαμπουάν, αφρό χτενίσματος και σπρέι χτενίσματος.

1989
Τοποθετείται το ΑΖΑΧ ULTRA υγρό γενικού καθαρισμού και η παιδική οδοντόκρεμα Colgate Junior.

1990
Ιδρύεται και αρχίζει να λειτουργεί ειδικό Τμήμα Φαρμακευτικών Προϊόντων Στοματικής Υγιεινής. Ακόμη τοποθετούνται στην ελληνική αγορά η οδοντόκρεμα COLGATE Gum Protection, η οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμα COLGATE Periogard, το υγρό μαλακτικών ρούχων SOUPLINE ULTRA DOU, η οδοντόκρεμα OULODENT HERBS και το υγρό απορρυπαντικό για μάλλινα και ευαίσθητα ρούχα SOFLAN PLUS.

1991
Μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα γνωρίζουν τρία νέα προϊόντα, το ΑΖΑΧ Expert για το μπάνιο, το ΑΖΑΧ Expert για τα τζάμια και η Οδοντόβουρτσα Colgate Diamond.

1992
Λανσάρονται το υγρό σαπούνι PALMOLIVE, το Στοματικό Διάλυμα PLAX, το Σαμπουάν PALMOLIVE OPTIMS 2 σε1, τα σφουγγαράκια ΑΖΑΧ διπλής όψης, τα ανοξείδωτα συρμάτινα σφουγγαράκια ΑΖΑΧ, τα πετσετάκια ΑΖΑΧ, οι απορροφητικές πετσέτες ΑΖΑΧ και η Οδοντόκρεμα COLGATE Total.

1993
Ιδρύεται και τίθεται σε λειτουργία η πλέον σύγχρονη μονάδα παραγωγής προϊόντων με βάση το υποχλωριώδες νάτριο. Ακόμη ξεκινά η παραγωγή και διάθεση του καθαριστικού και απολυμαντικού προϊόντος ΑΖΑΧ KLORON για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρωπαϊκή αγορά. Τον ίδιο χρόνο λανσάρονται η οδοντόβουρτσα WILD ONES, η οδοντόβουρτσα COLGATE Compact, το στοματικό διάλυμα FLORIGARD, η οδοντόκρεμα FLUORIGARD Gel, το υγρό πιάτων PALMOLIVE SENSITIVE και η οδοντόβουρτσα ZIG-ZAG.

1994
Η εταιρεία προβαίνει σε ιδιαίτερα σημαντική επένδυση με την αγορά ακινήτων στα οποία στεγάζονταν τότε οι κεντρικές αποθήκες της. Ακόμη λανσάρονται το υγρό κρεμοσάπουνο VILLANOVA, το υγρό πιάτων PALMOLIVE ULTRA PLUS, η οδοντόκρεμα FLUORIGARD, το μαλακτικό ρούχων SOUPLINE ULTRA, το υγρό καθαριστικό ΑΖΑΧ COMPACT, η οδοντόκρεμα COLGATE BAKING SODA, τα συρμάτινα σφουγγαράκια NANAS, το διαγνωστικό σετ περιοδοντίτιδας PERIOGARD, η οδοντόκρεμα PLATINUM, το υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα ρούχα SOFLAN CLEAR και το υγρό απορρυπαντικό ΑΖΑΧ BATH GEL.

#
Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνίας

Βιώνοντας τις αξίες μας για την Αειφόρο Ανάπτυξη

Μάθετε πως οι αξίες μας αποτελούν τη δέσμευσή μας για την αειφόρο ανάπτυξη.

Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης

Μάθετε πως η Colgate υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής ευθύνης για έναν καλύτερο κόσμο.

Σχετικές Πληροφορίες

Ετήσιος Απολογισμός.

Διοικητικό Συμβούλιο

Μάθετε περισσότερα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Colgate καθώς και για τις πολιτικές που εγκαθίδρυσε. Γνωρίστε το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.