Η εταιρεία μας:  Ιστορία

Ιστορία
#

1995
Λανσάρεται το υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης FABULOSO.

1996
Τοποθετείται το Υγρό αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο, σαπούνι και αφροντούς PROTEX, το υγρό απορρυπαντικό ρούχων SOFLAN GEL, το υγρό γενικού καθαρισμού AZAX ULTRA PLUS, το υγρό απορρυπαντικό πιάτων PALMOLIVE BALSAM και η υγρή οδοντόκρεμα COLGATE 2 σε 1.

1997
Τοποθετούνται στην ελληνική αγορά οι οδοντόκρεμες COLGATE Sensation Whitening και COLGATE Sensation Acti Clean, το υγρό απορρυπαντικό απολυμαντικό τουαλέτας ΑΖΑΧ KLORON, το υγρό πιάτων PALMOLIVE ANTIBACTERIAL, το παιδικό σαμπουάν PALMOLIVE 2 σε 1, το υγρό καθαριστικό ΑΖΑΧ Γιορτή Λουλουδιών, και η υγρή οδοντόκρεμα OULODENT 2 σε 1.

1998
Λανσάρονται το υγρό μαλακτικό ρούχων SOUPLINE TROPICAL, το υγρό απορρυπαντικό πιάτων PALMOLIVE POTS and PANS, η υγρή οδοντόκρεμα COLGATE Sensation Whitening 2 σε 1, η υγρή οδοντόκρεμα COLGATE Sensation Act Clean 2 σε 1 και η υγρή παιδική οδοντόκρεμα COLGATE Junior 2 σε 1.

1999
Υλοποιείται ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού όλων των τομέων της βιομηχανικής και εμπορικής δραστηριότητας της Εταιρείας, αλλά και των συστημάτων της, με κορωνίδα την υλοποίηση εφαρμογής του ενοποιημένου λογισμικού SAP, με αντίστοιχη αναδιάταξη του συνόλου σχεδόν των διαδικασιών της Εταιρείας το 1999. Ακόμη, την ίδια χρονιά τοποθετούνται στην αγορά το υγρό γενικού καθαρισμού ΑΖΑΧ ANTCIBACTERIAL, η οδοντόβουρτσα COLGATE Navigator, το υγρό κρεμοσάπουνο PALMOLIVE AQUARIUM, το μαλακτικό ρούχων SOUPLINE CASHMERE, το απολυμαντικό σπρέι AZAΧ SHOWER POWER και η υγρή οδοντόκρεμα COLGATE Total 2 σε 1..

2000
Λανσάρονται το υγρό απορρυπαντικό πιάτων PALMOLIVE SPRING SENSATION, η οδοντόκρεμα COLGATE Fresh Confidence, το σαπούνι γλυκερίνης PALMOLIVE, το ανδρικό αφροντούς PALMOLIVE Αctive και οι οδοντόβουρτσες COLGATE Actibrush και COLGATE Replace.

2001
Τοποθετούνται στην αγορά η Οδοντόκρεμα COLGATE Herbal, η Οδοντόβουρτσα COLGATE Actibrush Kids, τα Πανάκια γενικής χρήσης ΑΖΑΧ Wipes, τα Πανάκια για τα τζάμια ΑΖΑΧ Glass Wipes, το αφροντούς / αφρόλουτρο PALMOLIVE Aromatherapy, η Οδοντόκρεμα COLGATE Junior Looney Tunes, η Οδοντόκρεμα COLGATE Total Plus Whitening, η οδοντόβουρτσα COLGATE Actibrush Kids και η οδοντόβουρτσα COLGATE Junior Harry Potter.

2002
Λανσάρονται στην Ελληνική αγορά το υγρό τζαμιών AZAX Γιορτή Λουλουδιών, η οδοντόβουρτσα COLGATE Motion, η οδοντόβουρτσα COLGATE Total + Whitening, το υγρό για εύκολο σιδέρωμα SOUPLINE Spray, τα αρωματικά φακελάκια SOUPLINE, η οδοντόκρεμα Herbal White, τα υγρά πανάκια καθαρισμού ΑΖΑΧ Αnti-Lime Scale, η Οδοντόκρεμα COLGATE Triple Action, τα υγρά πανάκια για το πάτωμα AZAX Γιορτή Λουλουδιών, το υγρό απορρυπαντικό καθαρισμού για το πάτωμα AZAX Minerals, η οδοντόκρεμα COLGATE Blue Minty Gel, το υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης AZAX σε μορφή σπρέι, το υγρό σαπούνι χεριών PALMOLIVE Aromatherapy, η Οδοντόβουρτσα COLGATE Massager, και το Υγρό πιάτων PALMOLIVE Oxygen Power.

Σήμερα …
Σήμερα η Colgate Palmolive δραστηριοποιείται σε 3 κύριους τομείς: τη Στοματική Υγεία, την Προσωπική Περιποίηση και την Οικιακή Φροντίδα. Καθίσταται δυνατό να σημειώσουμε ότι η Colgate-Palmolive (Ελλάδος) ΑΒΕΕ κατέχει μια εξέχουσα θέση στην Ελληνική αγορά, από πλευράς δεικτών ανάπτυξης όγκου πωλήσεων, οικονομικών δεικτών, δεικτών απόδοσης και αποτελεσματικότητας. Για τους ίδιους λόγους, ιδιαίτερα επιφανής είναι η θέση της Ελληνικής εταιρείας και μεταξύ των ανά τον Κόσμο αδελφών εταιριών Colgate-Palmolive.

#
Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνίας

Βιώνοντας τις αξίες μας για την Αειφόρο Ανάπτυξη

Μάθετε πως οι αξίες μας αποτελούν τη δέσμευσή μας για την αειφόρο ανάπτυξη.

Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης

Μάθετε πως η Colgate υποστηρίζει προγράμματα κοινωνικής ευθύνης για έναν καλύτερο κόσμο.

Σχετικές Πληροφορίες

Ετήσιος Απολογισμός.

Διοικητικό Συμβούλιο

Μάθετε περισσότερα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Colgate καθώς και για τις πολιτικές που εγκαθίδρυσε. Γνωρίστε το Διοικητικό μας Συμβούλιο.

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.