Η Εταιρεία μας:  Αρχική Σελίδα

Αρχική Σελίδα

Μια πιο Προσεκτική Ματιά

Πίσω από τις επωνυμίες ανακάλυψε τους ανθρώπους και τα κίνητρα που οδηγούν την επιτυχία μας.

#

Ένα μήνυμα από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο: Με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω στον κόσμο της Colgate-Palmolive. Η μικρή επιχείρηση παρασκευής σαπουνιού και κεριών που ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη στις αρχές του 19ου αιώνα σήμερα εξυπηρετεί εκατοντάδες εκατομμύρια καταναλωτές παγκοσμίως. Δείτε το Πλήρες Μήνυμα

Learn More

Εξερευνήστε τις πρωτοβουλίες, τις διαδικασίες και τις πολιτικές που μας βοηθούν να συνεχίζουμε να ενισχύουμε την Colgate-Palmolive και τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε.

Learn More

Μάθετε πως η Colgate δεσμεύεται να εργάζεται με ακεραιότητα και σεβασμό απέναντι σε όλους τους ανθρώπους της αλλά και απέναντι στον κόσμο γύρω της.

Learn More

Για την Colgate, η εταιρική διακυβέρνηση είναι μια διαρκής δέσμευση που μοιραζόμαστε με τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, με τα Διοικητικά μας στελέχη και όλους τους ανθρώπους της Colgate γενικότερα.

Learn More

Μάθετε πως η ξεκάθαρη εστίαση και οι ισχυρές στρατηγικές έχουν βοηθήσει στην ενσωμάτωση της ανάπτυξης ως αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας.

Learn More

Δείτε πως η υποστήριξη που προσφέρει η Colgate σε κοινωνικά προγράμματα συμβάλλει στο να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.Learn More

Φτιάχνουμε προγράμματα για να ενισχύσουμε τις ζωές των καταναλωτών μας. Η πελατοκεντρική προσέγγισή μας, μας βοήθησε στο να γίνουμε η εταιρεία που είμαστε σήμερα και συνεχίζει να μας βοηθά να δημιουργούμε σπουδαία προϊόντα.

Learn More
Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνίας

Εργαστείτε Μαζί Μας

Ανακαλύψτε γιατί η Colgate θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή.

Πολιτική Χορηγιών

Κάθε χρόνο λαμβάνουμε πολλές αιτήσεις τόσο από μεμονωμένα άτομα όσο και από οργανισμούς για δωρεές. Από τη στιγμή που μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμη περισσότερα αιτήματα, επικεντρωνόμαστε κυρίως σε οργανισμούς που ενδιαφέρονται για τους νέους και για την εκπαίδευση.
Μάθετε περισσότερα

Συνεργαστείτε μαζί μας

Καλωσορίζουμε νέες τεχνολογικές καινοτομίες, προϊόντα και διαδικασίες.

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.