Εργαστείτε μαζί μας:  Αναζήτηση Εργασίας

Αναζήτηση Εργασίας
#

Δείτε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες καριέρας και υποβάλλεται πληροφορίες για τον εαυτό σας.

Learn More

Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε το προσωπικό σας προφίλ για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για μελλοντικές ευκαιρίες εργασίας.

Learn More
#
Εργοδότης Ίσων Ευκαιριών

Η Colgate-Palmolive είναι ένας εργοδότης ίσων ευκαιριών. Αποτελεί πολιτική της εταιρείας Colgate-Palmolive να συμμορφώνεται με τις πρακτικές και τους νόμους περί ίσων ευκαιριών σε κάθε χώρα όπου απασχολούνται οι υπάλληλοί της καθώς και να διαχειρίζεται τους όρους και πολιτικές εργασίας, παρέχοντας ευκαιρίες εργασίας στα άτομα με την κατάλληλη κατάρτιση σε ισότιμη βάση. Η εταιρεία απαγορεύει τις διακρίσεις έναντι οποιουδήποτε εργαζομένου ή υποψήφιου για απασχόληση με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την εθνική προέλευση, το φύλο, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση, τις σεξουαλικές προτιμήσεις ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία που προστατεύεται από το νόμο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Η εταιρεία Colgate-Palmolive επιδιώκει να επιτύχει άριστα αποτελέσματα προσελκύοντας ταλαντούχους και ικανούς ανθρώπους και προσφέροντας ευκαιρίες καριέρας ανά τον κόσμο. Η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί ποικιλία τρόπων, τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών για να επιτύχει το στόχο αυτό. Τέτοιοι τρόποι είναι η ανάρτηση ενημερώσεων στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας καθώς και η χρήση ιστοσελίδων αναζήτησης εργασίας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η Εταιρεία μας δεν ζητά ποτέ προσωπικές πληροφορίες που δεν σχετίζονται με τη διαδικασία υποβολής αίτησης για θέση εργασίας, όπως δεδομένα τραπεζικής και πιστωτικής κάρτας και δεν χρεώνει κανένα ποσό για την υποβολή αίτησης για θέση εργασίας.”?

Learn More
#
Περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνίας

Παγκόσμια Αναγνώριση

Μοιραστείτε μαζί μας τις Διακρίσεις και τα Βραβεία που έχουμε κερδίσει παγκοσμίως.

Ιστορικά Στοιχεία

Γνωρίστε την εξέλιξή μας από το 1806 μέχρι και σήμερα. Μάθετε πώς μια επιχείρηση σαπουνιών από τη Νέα Υόρκη μετατράπηκε σε έναν παγκόσμιο ηγέτη καταναλωτικών προϊόντων.

Βιώνοντας τις αξίες μας για την Αειφόρο Ανάπτυξη

Μάθετε πως οι αξίες μας αποτελούν τη δέσμευσή μας για την αειφόρο ανάπτυξη.

Δήλωση Απορρήτου

Διαβάστε περισσότερα για τη δήλωση απορρήτου μας.

Σχετικές Πληροφορίες

Ετήσιος Απολογισμός.

Εργοδότης Ίσων Ευκαιριών

Η εταιρεία Colgate-Palmolive είναι ένας εργοδότης ίσων ευκαιριών.

ColgatePalmolive.gr  |  Colgate.com.gr  |  Η Εταιρεία μας  |  Τα Προϊόντα μας  |  Νομικά Θέματα  |  Επικοινωνία  |  Πολιτική της Colgate-Palmolive σχετικά με τα cookies
© Colgate-Palmolive Company. All rights reserved.
Βλέπετε την Ελληνική ιστοσελίδα.