Επιδιώκουμε υγιή χαμόγελα

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Επιδιώκουμε υγιή
χαμόγελα για όλους

Η πρόσβαση σε οδοντιατική περίθαλψη είναι προϋπόθεση για υγιή χαμόγελα

Φανταστείτε αν όλοι είχαν την απαραίτητη καθοδήγηση για να διατηρήσουν το χαμόγελό τους υγιές. Θα εξαλείφαμε τόσα πολλά προβλήματα στοματικής υγείας που μπορούν να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν. Αυτό είναι το όραμά μας και για να το πετύχουμε ανεβάζουμε τον πήχη για τη στοματική υγεία με τα προϊόντα μας, δημιουργώντας ευκαιρίες μάθησης για την απόκτηση συνηθειών που προάγουν την υγεία.

Επιδιώκουμε ένα μέλλον απαλλαγμένο από την τερηδόνα

Από τη διδασκαλία υγιεινών συνηθειών στοματικής φροντίδας σε δύο δισεκατομμυρίων παιδιών έως το 2025, μέχρι την πρόσβαση σε ορθές πρακτικές στοματικής υγιεινής, οι πρωτοβουλίες της Colgate διασφαλίζουν την πρόσβαση στη στοματική φροντίδα.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

BRIGHT SMILES,
BRIGHT FUTURES®από την Colgate

Για σχεδόν 30 χρόνια, το πρόγραμμα BRIGHT SMILES, BRIGHT FUTURES® από την Colgate παρέχει σε παιδιά σε όλο τον κόσμο δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις και εκπαίδευση για τη στοματική υγεία συμβάλλοντας στην απόκτηση υγιεινών συνηθειών για μια ζωή. Με την υποστήριξή σας, αγγίξαμε τη ζωή πάνω από ενός δισεκατομμυρίου παιδιών. Στόχος μας είναι πλέον να φτάσουμε τα δύο δισεκατομμύρια έως το 2025.

Μάθετε περισσότερα

 

Κάνουμε τη στοματική φροντίδα πιο εύκολη και προσιτή

Δέσμευσή μας είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανά τον κόσμο να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα στοματικής φροντίδας και εκπαίδευση. Επιδίωξή μας είναι κάθε άτομο, ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τις περιστάσεις, να έχει στη διάθεσή του τις κατάλληλες πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζεται για να βελτιώνει τη στοματική του υγεία κάθε μέρα.

Κέντρο Στοματικής Φροντίδας της Colgate

Κέντρο Στοματικής Φροντίδας της Colgate

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη στοματική φροντίδα; Έχουμε τις απαντήσεις! Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Κέντρου Στοματικής Φροντίδας με περιεχόμενο που ενημερώνεται σε τακτική βάση, για να βρείτε χρήσιμα άρθρα και βίντεο. Θα σας ενημερώνουμε σχετικά με τις τελευταίες προτάσεις για σιδεράκια, σφραγίσματα, φρονιμίτες και πολλά άλλα, ώστε να προστατεύεστε από ζητήματα στοματικής υγείας σε κάθε στάδιο και κάθε ηλικία.
 

Επισκεφθείτε το Κέντρο Στοματικής Φροντίδας

Βιώσιμα προϊόντα οδοντικής φροντίδας

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Στηρίζουμε την περιβαλλοντική υπευθυνότητα με διαφάνεια

 

Μάθετε περισσότερα